Országos bajnok a kistarcsai U16-os strandfocicsapat!

Augusztus 4-5-én, pénteken és szombaton az országos döntőkkel ért véget az idei utánpótlás strandlabdarúgószezon. Az esemény helyszíne ezúttal is a siófoki MLSZ Beach Aréna volt, s a tavalyi évhez hasonlóan ismét Pest megyei országos bajnokot köszönthetünk: az U16-os korosztályban a Kistarcsa együttese lett az ország legjobbja!

Az U16-os korosztályban szenzációs Pest megyei siker született, hiszen a Kistarcsa remek megyei és selejtezős szereplése az országos négyes döntőben is folytatódott. A Burillák Mihály edzette kistarcsai együttes az elődöntőben  11-6-ra diadalmaskodott a FILO csapata ellen, majd következhetett a másnapi döntő, ahol a srácok a házigazda Siófok együttesét múlták felül, elhódítva ezzel az országosbajnoki címet. Győri István, a Kistarcsai VSC elnöke: – Egy nagyon profin szervezett eseményen vagyunk túl, ahol igazán kedvesen fogadtak bennünket, ráadásul Magyarország legjobb pályáján játszhattunk.

A sorozat indulásakor nagyon bíztam abban, hogy bejutunk az országos négyes döntőbe, mert tavaly nagyon kicsi hiányzott ehhez.

pénteken és szombaton strandlabdarúgószezon utánpótlás

Így idén már ezzel is megelégedtem volna, de a hétvége során végig az látszódott a fiúkon és Burillák Mihály edzőn, hogy nagyon egyben vannak, és mindenképp nyerni akarnak. Így igazából nem is volt kérdés, hogy melyik a legjobb csapat a négy között. Köszönjük a Pest Megyei Igazgatóságnak is a megyei szervezést, szerintem sikerült öregbíteni a megye hírnevét.

Forrás: kistarcsai híradó 2017 / 8. szám