Három kistarcsai labdarúgó

Három kistarcsai labdarúgó KAPOTT KITÜNTETÉST

AZ MLSZ Pest Megyei Igazgatósága 2019 év végén szervezte meg a Pest Megyei Gólkirályok Gálája elnevezésű, évről évre nagy érdeklődéssel várt ünnepségét. Két egykori remek labdarúgó, a kétszeres NBI-es gólkirály Tököli Attila és az egyszeres gólkirály Kabát Péter voltak az este meglepetésemberei, ők gratuláltak elsőként a Pest megyei gólkirály hölgyeknek és uraknak.

Három kistarcsai labdarúgó
Mint ismert: ezen a rendezvényen jutalmazzák a különböző Pest megyei korosztályos csapatok színeiben gólkirály(nő)i címet szerzett „gólfelelősöket”, akik az U11-es korosztálytól kezdve az ifjúságiakon és a felnőtteken át egészen az öregfiúkig, ideértve a női pontvadászatokban, valamint az MLSZ központilag szervezett labdarúgó- és futsal bajnokságaiban szereplő csapatokban bizonyultak az adott verseny legeredményesebb játékosának. Külön öröm, hogy a Kistarcsa VSC ifjú labdarúgói is – Gali Noel Márk, (Pest megyei II. osztály U11-es C-csoport gólkirálya), Balogh Viktor (Pest megyei II. osztály U14-es korosztály Közép csoport gólkirálya), Pálfi Péter (Pest megyei II. osztály U15 korosztály Keleti csoport társgólkirálya) – kaptak egy-egy oklevelet.
A kitüntetéseket Szabó István, a Pest megyei közgyűlés elnöke, Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója, Szlahó Csaba, az MLSZ Pest megyei elnöke, Rózsavölgyi Sándor, az MLSZ Pest megyei alelnöke, dr. Bársony Farkas és Kovács Márton, az MLSZ PMTE elnökségi tagjai adták át.

Fotók: Sipos Hajnalka MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

Forrás: kistarcsai híradó 2020 / 1. szám