Kistarcsa büszke gólkirályaira!

Három kistarcsai labdarúgó KAPOTT KITÜNTETÉST

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága 2019 év végén szervezte meg a Pest Megyei Gólkirályok Gálája elnevezésű, évről évre nagy érdeklődéssel várt ünnepségét. Két egykori remek labdarúgó, a kétszeres NBI-es gólkirály Tököli Attila és az egyszeres gólkirály Kabát Péter voltak az este meglepetésemberei, ők gratuláltak elsőként a Pest megyei gólkirály hölgyeknek és uraknak.

Kistarcsa büszke gólkirályaira!
Kistarcsa büszke gólkirályaira!

Gali Noel Márk, a Kistarcsa VSC U11-es csapatának játékosa a Pest megyei II. osztály C-csoportjában 37 gólt szerzett, ezzel ő lett a gólkirály. Noel már kiskora óta a labdarúgás szerelmese, és nagy álma, hogy egyszer profi labdarúgó legyen. Balogh Viktor, a Kistarcsa VSC U14-es csapatának játékosa a Pest megyei II. osztály Közép csoportjában 28 gólt szerzett, ezzel ő lett a gólkirály. Viktor szintén korán elkezdett futballozni, és a Kistarcsa VSC-ben tölti a pályafutása nagy részét.
Pálfi Péter, a Kistarcsa VSC U15-ös csapatának játékosa a Pest megyei II. osztály Keleti csoportjában 25 gólt szerzett, ezzel társgólkirály lett. Péter a Kistarcsa VSC utánpótlás-neveléséből került fel a felnőtt csapatba, és már többször is betalált a megyei másodosztályban.
A kitüntetéseket Szabó István, a Pest megyei közgyűlés elnöke, Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója, Szlahó Csaba, az MLSZ Pest megyei elnöke, Rózsavölgyi Sándor, az MLSZ Pest megyei alelnöke, dr. Bársony Farkas és Kovács Márton, az MLSZ PMTE elnökségi tagjai adták át.

A fiatal labdarúgók a díjátadó után még együtt ünnepeltek a szüleikkel és a barátaikkal. Noel, Viktor és Péter példaértékű teljesítménye ösztönzést jelenthet a többi fiatal labdarúgó számára is, hogy ők is elérjék álmaikat. A gólkirályok történeteiből kiderül, hogy a sikerhez kemény munka, elszántság és kitartás szükséges. A fiatal labdarúgóknak fontos, hogy már korán megtanuljanak csapatban dolgozni, és hogy mindig törekedjenek a fejlődésre.

Fotók: Sipos Hajnalka MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

Forrás: kistarcsai híradó 2020 / 1. szám