tippmix játék szabályok

Szabályok

A játékon való részvétel regisztrációhoz kötött. Csak egy bejelentkezési névre és egy érvényes e-mail címet kell megadni. Ha elvesztetted jelszavad, létrehozhatsz egy újat. A mérkőzésekere a bejelentkezés után a Tippelek menüpontban adhatod le a tippjeidet a mérkőzésekre. Jelelnleg csak a mérkőzés végeredményérét lehet megjósolni.
Ha kiváncsi vagy más játékosok előrejelzéseire akkor a https://kklte.hu/jatek/ oldalon a megteheted a mérközések alatti kis diagrammra kattintva.
Regisztráció: a https://kklte.hu/kispalya oldalon.

A tippeket a rendszer automatikusan menti.
A meccsekre 15 percel kezdés elött kell tippelned.

Pontozás

A csoportfázisban a játék végén elért pontszámokat használják a pontszámok kiszámításához.
Pontokat kapsz a mérkőzés helyes győztesének vagy a döntetlen előrejelzéséért. Abban az esetben, ha a szerzett gólok pontos számát is megjósolod, plusz pontokat kapsz. Ezt nevezzük teljes pontszámnak. Ha helyesen tippeleted meg a gólokat, akkor is megkapod a plusz gólbónuszt, még akkor is, ha nem tippeleted meg helyesen a mérkőzés eredményét. Az utolsó pontozási lehetőség a gólkülönbség bónusz: ha a helyes nyertest jósolod meg, nem a pontos pontszámot, hanem a helyes gólkülönbséget, akkor megkapod a gólkülönbség bónuszt.

pontos eredmény: 5 pont
helyes gólszámok: 3 pont
győztes vagy döntetlen eltalálása: 2 pont
gólkülönbség: 2 pont